MOUNTAINBIKETEKNIK, NIVÅ svart- EN DAG

Du vill få ut maximalt av din cykling! Ta det sista steget vad gäller tekniska skills. Vi hjälper dig!

För vem: Mountainbiketeknik på svart nivå är för dig som cyklar mycket och vill utveckla dina tekniska skills för att köra ännu tryggare, fortare och coolare! Alla behöver en tränare, vi hjälpa dig att utveckla din teknik fullt ut!

Innehåll bland annat:

  • Vi visar hur du lär dig en manual och wheelie.
  • Vi visar hur du kan flytta bakhjulet i skogen för att ta tighta svängar
  • Vi utmanar dig med höga dropp på säkert sätt!

Förkunskaper: Kursen är för dig som cyklat mycket och gått vår Mountainbiketeknik nivå röd eller har liknande förkunskaper. Här är det mycket viktigt att du har tidigare erfarenhet av att genomföra fram och bakhjulslyft samt är bekväm med att dropp medelstora dropp.

Kursdatum: ”On demand”, maila oss för intresse och bokning.

Tid: kl.9.30- 15.30 (frukost från 9.00)

Pris: 1695 kr, inklusive frukost, lunch och fika.

För att boka, skrolla ner på sidan.

  • För vuxna i alla åldrar eller för ungdomar tillsammans med en vuxen.
  • Vi rekommenderar dig att använda knäskydd, finns i vår butik på plats eller att hyra i samband med bokning.
  • Hyr en mountainbikecykel under kursen, årets modell och i toppskick. Du väljer mellan en mountainbike med endast framdämpning eller en med dämpning både fram och baktill, lite bekvämare och tryggare.

Kommentarer från tidigare kursare:

”En kurs för dig som vill ta din cykling till nya nivåer.” /Robert

Om Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan startades 2014. Då liksom nu satsar vi på att hålla absolut toppklass på våra mountainbikekurser och mountainbikeevent. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige