Bröllop

Vackra omgivningar och förstklassig mat

Boka ert bröllop hos oss – vi erbjuder en vacker inramning av skog, trädgård och ett grönskande orangeri.

Bröllopskoncept

Specialkomponerad meny, live-musik, blomsterarrangemang och fotograf kan ingå i konceptet, som vi skräddarsyr efter era önskemål.

Fest med livemusik i orangeriet på Kafé Källtorp

Festlokalen – orangeriet

Festlokalen (orangeriet), är fyllt av gröna växter, vilket ger en skön och ombonad känsla. Det finns givetvis möjlighet att vara utomhus också.

Vi tar gärna emot grupper på upp till sextiofem personer, i det fall man vill sitta i orangeriet. Om ni är fler dukar vi gärna utomhus i tält. Är ni ett mindre gäng, så går det också bra.

Vår gård är tillgänglighetsanpassad. Det finns möjlighet att köra in på gården och parkera, men notera att orangeriet har grusgolv.

Jenny Hälldin trädgårdsmästare och delägare på Mountainbikeskolan / Kafé Källtorp

Blomsterarrangemang

Vi dukar med blommor och grönt från trädgården för att skapa en festlig inramning. Jenny, trädgårdsmästare och delägare, ordnar gärna blomsterarrangemang efter önskemål till festen eller bröllopet såsom särskilda arrangemang för tärnan och brudnäbben, eller bröllopsbukett.

Ofta plockar Jenny sina blommor direkt från våra odlingar i den prunkande trädgården.

Sara Kollberg bröllopsfotograf

Fotograf

Skapa minnen för livet och föreviga ert bröllop / fest på ett snyggt sätt. Vi samarbetar med fotografen Sara Kollberg, specialist inom fest- och bröllopsfoto.

Sara har 10 års erfarenhet och en förkärlek för romantik, därmed har bröllopsfotografering blivit en stor del av hennes fotograferande. Se exempel på Saras foto i fotogalleriet ovanför.

Live-Musik

Förgyll ert firande med live-musik. I samarbete med vår artistbokare Palle Sollinger har vi kontakt med Sveriges jazz-elit.

Välj mellan traditionell dansvänlig och svängig jazz, suveräna sångerskor eller finstämd folkmusik. Banden spelar inomhus i orangeriet eller utomhus beroende på väder och säsong.

Skräddarsydd festmeny

Från vår gård får vi kryddor, grönsaker och när de bjuds, frukt och bär. Vi följer årstiderna och erbjuder en härlig buffé baserad på grönsaker, kött, fisk eller helt vegetariskt. Härliga dofter, vackra fat och färger. Vi försöker göra miljön rättvisa och lägger stor vikt vid det estetiska tilltalet.

Vår köksmästare sätter menyn efter dina önskemål och våra råvaror. Vi vågar säga att den mat vi serverar håller mycket hög klass, den är enkel och naturlig, inga konstigheter.

Hos oss finns dryck med eller utan alkohol. Lokala ölsorter från Nacka bryggeri eller ekologiskt naturvin från sydligare breddgrader.

Jenny Hälldin och Daniel Buckard, grundare av Mountainbikeskolan och Kafé Källtorp

Kontakta oss

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss.
/Jenny & Daniel

Telefon: +46(8) 586 241 41
E-post: info@mountainbikeskolan.se

Hitta hit

15 min från Stockholm

Besök oss
Ältavägen 105, Nacka

Buss
Buss 401 går från Slussen flera gånger i timmen. Busshållplats: Källtorp, ca 15 min från Slussen.

Bil
Kör mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Kafé Källtorp.