Hyra mountainbike

Hyr cykel hos oss med alla fina stigar direkt utanför grinden!

Vi har ett stort antal mountainbikecyklar av märket Trek, alla av årsmodell 2020.

För bokning av mountainbike: Ring eller smsa till Magnus på 0736 42 90 51

Våra cykelmodeller:

• Framdämpad- XC- cykel, Trek X- Caliber 8. Mountainbike för grusväg och snällare stigar.
  • Framdämpad- Stigcykel, Trek Roscoe 8. Mountainbike  för både snällare stigar och teknisk cykling.
  • Heldämpad- Stigcykel, Trek Fuel Ex 8. Heldämpad mountainbikecykel för stig och teknisk cykling.
  • Heldämpad- Endurocykel, Trek Slash 8. Heldämpad mountainbikecykel för teknisk stigcykling och utförscykling.

Vi har två olika priskategorier, Framdämpad cykel och Heldämpad cykel.

• Tre timmar, 390kr respektive 590kr. Förmiddag fram till 13.00 eller eftermiddag från 13.00 och framåt.
  • Dagshyra, 590kr respektive 790kr
  • Tvådagarshyra 990kr respektive 1300kr
  • Veckohyra, 1390kr respektive 1990kr
  • Klippkort 10 dagar, 3490kr respektive 5490kr
  • Månadshyra, 2290kr respektive 3490kr
  • Säsong, 6 månader, 4990kr respektive 6990kr

Vid dessa hyresformer får cykeln nyttjas endast av en person

Barn upp till 12 år, halva priset räknat från det lägre priset. Exempel: tre timmar kostar 195kr

Det ingår hjälm i cykelhyran både för vuxna och barn.

TIPS: Boka på ett lunchpaket och ta med på turen, pris 125kr.  Lunchpaket innehåller smörgås, kaffetermos, frukt eller kaka. Halva priset för barn och ungdomspaket. Lunchpaket packas av oss i våra smidiga cykelryggor.

För bokning av mountainbike: Ring eller smsa till Magnus på 0736 42 90 51

Trek X-Caliber 8- 2020

Trek Roscoe 8- 2020

Trek Fuel EX 8- 2020

Trek Slash 8- 2020

Våra cyklar är alltid nyservade!

De finns i alla storlekar, ange din längd vid bokning samt vilken typ av mountainbike som du önskar att hyra.

Bokning av hyrcyklar är endast för privatpersoner, representerar du ett företag eller större grupp så kontakta oss så bokar vi in er separat på ett mountainbikeevent med guide.

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.