Grundkurs Enduro, nivå 2- en dag

Under trygg ledning och metodisk coachning  tränas du i att bemästra flowiga och medelsvåra utförspartier. Perfekt kurs för dig som vill komma igång med Enduro eller vi bli säkrare och bättre på utförcykling!

Kursdatum vår 2022:  10 april., 22 maj., 

Tid: Kl.9.30- 16.00

Pris: 1695kri kursavgiften ingår frukost, lunch och fika.

För att boka, skrolla ner på sidan. 

Enduro eller endurocykling är den just nu snabbast växande delen inom mountainbike. Denna kurs är för dig som är nyfiken, vill prova på och bli bättre på att cykla utför.

Förkunskaper: Du cyklar obehindrat på de flesta ”vanliga” stigar och är en ganska så van mountainbikecyklist, Du har gått någon av våra kurser eller så har du själv tränat och cyklat runt ett tag.

För att ha en trevlig dag i sadeln bör du ha en heldämpad cykel med ordentligt med fjärdringsväg, en s.k. stigcykel eller endurocykel. Du bör också ha en ”dropper” höj och sänkbar sadelstolpe.

Passa på att ”boka på” en heldämpad cykel. Vi har både endurocyklar och rejäla stigcyklar som båda fungerar toppen under kursdagen.

Vi ses, gänget på Mountainbikeskolan.

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige