Nybörjarkurs, en dag. Nivå 1

Under en fullspäckad dag lär dig grunderna i mountainbikecykling. Inga förkunskaper krävs och har du ingen cykel kan du hyra en av oss.

Datum: Vårens kurser läggs upp i början av januari.

Kursen vänder sig till dig som aldrig har cyklat mountainbike eller till dig som känner dig osäker på stigarna i skogen och vill komma igång.

Du kommer bland annat att lära dig att bromsa rätt, att lyfta på framhjulet och köra över stockar och stenar. Du lär dig massor på denna kurs.

För vuxna i alla åldrar eller för ungdomar tillsammans med en vuxen.

Den perfekta kursen för dig som vill testa mountainbike eller vill börja på rätt sätt.

Pris: 1390kr endast kurs.  Pris; 1740kr kurs och hyrcykel.  Pris 1840kr kurs, hyrcykel och hjälm. Det ingår fika och lunch.

Sagt om kursen

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Källtorps Trädgård kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige