Nya förhållningssätt på Mountianbikeskolan

17 mars 2020 · Daniel

Mountainbikeskolan anpassar sin verksamhet.

 
Vi lägger om och anpassar vårt upplägg för att möta dig som kund och ge dig en tryggare och säkrare upplevelse hos oss på Mountainbikeskolan.
 
Att cykla ute i naturen ensam eller med guide/instruktör är något som anses relativt säkert när det gäller smittorisk. Men för att göra hela vår verksamhet säkrare har vi beslutat att göra några ändringar i vårt upplägg.
 
”Luftburen smitta utgör en mindre risk utomhus och på platser med god luftomsättning”/ Folkhälsomyndigheten
 
Våra åtgärder:
 
Vi kommer från och med nu att ha samtliga teoretiska genomgångar utomhus istället för inne i vårt växthus.
 
Precis som tidigare så är det max sex personer per instruktör på våra kurser under den praktiska delen, alltså när man är ute och cyklar. Men i samband med Coronaviruset så lägger vi nu om så att vi även håller alla genomgångar inom våra respektive mindre grupper på sex personer. Det kommer alltså aldrig vara fler än sex personer plus instruktör i din grupp.
 
Vi kommer framöver endast att servera lunch utomhus, vill du ta med egen lunch så får du tillbaka 200 kronor per dag på kursavgiften. Vi kommer framöver att ha olika alternativ för kursbokningar, ett pris där lunch ingår och ett annat där man tar med sin egen.
 
Vi spritar av kontaktytorna på våra kurs/hyrcyklar efter varje kund. Vi har i år ett stort antal mycket bra mountainbikecyklar av olika modeller för uthyrning. Uthyrningen är öppen alla dagar mellan 9.00 och 21:00 alla dagar i veckan. För att boka mountainbike ring 0736 42 90 51.
 
Vi har ändrat våra avbokningsvillkor i samband med pandemin. Det innebär att du, utan läkarintyg, i det fall du blir sjuk, kan boka om dig till ett kurstillfälle längre fram utan kostnad. Viktigt att alla som går våra kurser känner sig helt friska. Läs våra avbokningsvillkor HÄR:
 
Vårt kafé öppnar första april. För mera precisa tider se: ÖPPETTIDER Källtorp
 
 
Så keep safe, kom till oss för att träna, gå kurs, hyra cykel eller umgås i trädgårdskaféet. Passa på att börja cykla mountainbike, ett bra alternativ i dessas dagar av nya förhållningssätt.
Vi ses!
 
Jenny, Magnus och Daniel

 

DSC_3204