Höstens kurser!

31 juli 2022 · Daniel

Här har vi det kanon i värmen, vi njuter av sommaren, men blickar samtidigt mot hösten. För oss betyder hösten cykling, ja faktiskt ännu mer än på våren. Det som är fint med att cykla på hösten är ju alla vackra färger i skogen, men också så brukar vädret vara perfekt, lite svalare, än nu mitt i sommaren.

När det gäller höstens kurser så har vi lagt upp ett par nyheter, först ut är kursen, ”Prova på”. Vi har tagit fram kursen då vi tycker att det skall vara enkelt och prisvärt att testa på mountainbikecykling. På denna kurs/ guidning, kan alla som kan cykla på en vanlig cykel vara med, du behöver absolut inga förkunskaper, en kurs för nybörjaren!

På Mountainbikeskolan jobbar några av Stockholms vassaste utförscyklister, Niklas Westblad, Kristian Hartman, Tobbe Olsson och nu också Björn Olsson. Dessa besitter stor kunskap inom utförcyklingssegmentet. Det är också de som leder våra mest avancerade kurser så som kursen ”Fortsättning Enduro”. Denna kurs är för dig som vill vässa tekniken inom utförscykling och Enduro, detta är kursen för dig som redan kör en del utför, för dig som vet att det är tekniken som ofta gör att det går snabbt utför!

Om fortsättningskursen låter för tuff så har vi även en kurs för att komma igång med utförscyklingen” Grundkurs Enduro”, där går vi igenom grunderna ordentligt, perfekt för att komma igång och testa på utförscykling på riktigt!

Utöver dessa ovan nämna kurser, har vi allt där emellan i svårighetsgrad. Som vi nämnde så kommer det snart upp ytterligare kurser, håll dig uppdaterad och följ oss på sociala medier, facebook och instagram, vi ses!

Vi ses!

//Daniel