Privatlektion eller grupp

Det här är för dig eller er som vill ha ett personligt upplägg på en mountainbikekurs. Eller kanske vill du bara få guidning i “Hellas” ett av Sveriges bästa mountainbike­områden.

Vi utgår helt efter dina eller era önskemål. Kika gärna på mountainbikekursens upplägg när det gäller teknikgenomgång. Vi har cyklar och hjälmar om du inte har egen cykel. Kontakta oss så kommer vi överens om ett bra upplägg för er.

Priser:
Privatlektion 1 person 105 min 850kr
Grupplektion 2-3 personer 105 min 650kr/pers.
Grupplektion 4 eller flera, pris enligt överenskommelse

Hyra av Mountainbike 250kr per tillfälle

Kontakta oss så bokar vi ett datum som passar dig.

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige