Konferens & Kick off

Vår gård, som vi kallar Källtorp, ligger vid kanten av Källtorpssjön bara några hundra meter från Hellasgården. Här tar du avstamp på cykel eller till fots på äventyr in i skogen.

Våra konferenser och event går att lägga upp som det passar er, nedan ett exempel på hur det kan se ut.

Rulla eller spring

Ett koncept som passar dig som vill lära känna dina kollegor/vänner/släktingar bättre genom att bli utmanad fysiskt. Tillsammans kommer ni att upptäcka glädjen i att utforska skogens stigar och dess guldkorn. Våra erfarna instruktörer guidar er i skogen, vi utlovar en häftig upplevelse!

• Mountainbike, lär dig grunderna i att cykla i skogen, alla kan vara med, eller fortsättningskurs, cykling i tuff terräng.

• Traillöpning, lär dig grunderna i att springa mer effektivt i skogen

• Fika på en utkiksplats i skogen, kaffe, te och fikabröd.

• Vegetarisk och ekologisk lunch.

• Lunch eller middag i växthuset

Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål.

För offert kontakta: info@mountainbikeskolan.se

Vi har all utrustning såsom mountainbike och hjälmar Allt är i toppskick.

”Vi gjorde detta som en kick-off-aktivitet med företaget och jag rekommenderar det starkt. Kunnig instruktör som inspirerar och anpassar cyklingen efter varje individs förmåga. Mycket cykling, blandat med teknik och övningar och extra kul med en stafett kollegorna emellan. En mycket trevlig kväll!” / Skovik AB, Hanna Lundin

Sagt om oss

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige