Starten på något nytt- Källtorp

3 mars 2019 · Mountainbikeskolan

Vi har sedan vi startade Mountainbikeskolan letat efter den perfekta platsen att rå om, och äntligen så har vi hittat den! Vi tar nu över Källtorps trädgård som ligger på Ältavägen 105, några hundra meter öster om Hellasgården.

created by dji camera

Källtorp, som vi kallar vår gård, kommer fortsätta att vara en plats för den som vill njuta av trädgårdsmiljö, fika eller äta lunch. Trädgården håller caféet med örter, frukt och bär samt ägg från våra höns.

Vi hoppas att Källtorp blir en samlingsplats för den som gillar att cyklar mountainbike, vandra eller springa i skogen. Vi vet hur bra man mår av att motionera och vistas i naturen och vi vill att fler skall njuta av denna lyx.

Äntligen så har vi en bas för våra mountainbikekurser, privat- och grupplektioner. Vi kommer nu att kunna ge våra kursare en ännu bättre service och upplevelse.

Hos oss kommer du även kunna hålla konferens eller ordna ett event. Vi serverar ekologisk mat och tar ditt företag och dina kompisar på en oförglömlig mountainbiketur i skogen, magisk vandring eller utmanande trail run.

Framöver kommer det att finnas en cykeltvätt på gården och möjlighet att serva sin mountainbike i vår verkstad. Du kommer redan denna vår att kunna prova mountainbikecyklar från Trek eller lådcyklar från Bakfiets NL.

Källtorp, ligger i ett av Sveriges mest besökta områden för friluftsliv. Vi vill värna om denna fantastiska skog, guida våra gäster i vart man kan vandra, springa och cykla. Vi hoppas kunna göra skillnad och vara ett exempel på hur man kan nyttja skogen utan att förbruka den och hur man kan bruka jorden utan att förgifta den.

Vi ser fram emot detta nya kapitel och vi hoppas att du vill vara med oss på resan!

Vi ses på Källtorp!

Daniel, Magnus och Jenny