Mountainbike för ungdomar

KURSEN ÄR FULLBOKAD

Välkommen killar och tjejer mellan 13-18 år att cykla mountainbike tillsammans med oss på onsdagkvällar! Supertrevlig kurs, full fart och entusiasm!

Kursdatum: Vår 2022 kör vi igen, datum kommer upp kring jul.

Kursstart hösten 2021: Vårens kurser släpps i nov.

Tid: Kl. 18.30- 20.00

Pris: 1495kr kursHyrcykel, 900kr för hela kursen.

Erbjudande! Föräldrakurs och cykling samtidigt som barnkursen, 6 gånger. Pris 1995kr. Endast för dig som har en ungdom som går ungdomskursen.

Hyr mountainbike heldämpad eller framdämpad, görs i steg två bokningen nedan.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Dessa höstkvällar är höjdpunkter för många av ungdomarna och för många av föräldrarna också. Caféet är öppet så hela familjen kan vara med Vi kommer nu i höst även ha grillen igång för den som vill äta en hamburgare eller liknande efter cyklingen.

Kursen passar dig med erfarenhet och som vill lära dig mera, köra hopp, drop och ordentliga klackar i skogen. Kursen passar även dig som just kommit igång och inte testat att cykla så mycket innan i skogen. Det kommer att finnas möjlighet att cykla i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet.

Vårt mål är att alla skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Att ta med: Hjälm, slang, pump, däckavtagare, vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt. Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen, kom lite tidigare bara.

Vi ses! // Gänget på Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp