Trick & balans, nivå 2- två tillfällen

Dags att sluta drömma, kursen för dig, som på riktigt, vill bli en bättre mountainbikecyklist! Träning på platten, tips och tricks: Revert, Endo Turn och Back Wheel hop, men lugn bara lugn, vi tar grunderna först. Häng med, det här blir kul!

Under två eftermiddagar coachas du av mästare i ämnet ”Trick på två hjul”.

Kursdatum vår 2022:

Kurs 1: 24 april och 7 maj (kursen innefattar båda datumen)

Tid: kl.13.30- 16.30

Pris: 1395kr, två tillfällen, inkl. fika.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Under dessa eftermiddagar så är det högt till tak, du coachas och du tränar på din nivå. Det finns tid för frågor och tusen försök. Dessa moves tar tid att bemästra. Nu är det dags att börja träna!

Kursplan: gröna knappen under bilden. (tänk på att ha plattformspedaler under kursen.

Kursen är för vuxna och ungdomar med vuxet sällskap

Vi ses!

Tobbe, Calle och Gusten

Kursen anpassas och är säker ur Coronaperspektiv, vi följer ev. restriktioner och fikar utomhus i det fall det skulle behövas. Är du sjuk, förkyld, flyttar du enkelt din plats till ett datum längre fram eller till en annan typ av kurs,

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige