Stigsafari med After Bike

Häng med på episk cykling i Hellas. Under tre lördagseftermiddagar kör vi de allra bästa stigarna. After BIker och snick snack på Mountainbikeskolan.

Kurs 1:  21 maj, 4 juni och 18 juni (Stigsafarit innefattar alla tre tillfällena)

Tid: Kl.13.30- 16.30 (3 timmars cykling per tillfälle)

Pris: 1495 kr, inklusive mat och dryck.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Stigsafarikursen passar dig som har tidigare erfarenhet eller gått vår Grundkurs i Mountainbike.

Cykla med våra allra mest rutinerade Stigguros som kan ”Hellas” utan och innan, som känner till varje sten, krök och Drop i allas vår fantastiska skog.

Vi delar upp oss i tre fartgrupper, fullt ös, lugnt och trevligt eller lagom.

Stigssafarin handlar om att få härlig cykling och träffa nya cykelkompisar. Vi har kul på stigen och du lär känna området, både de mest kända och älskade stigarna men även de mindre kända pärlorna.

Vi kan stanna och öva på vissa ställen men fokus är på att få en härlig rajd. Spara turen i din GPS-enhet och åk tillbaka igen för att öva teknik om du vill :)

Testa en juste mountainbike! Du kan ”boka på” en mountainbike på kursen. Vi har Trek Top Fuel 8, Trek Fuel Ex 8 och Trek Slash 8. Våra cyklar är alltid årets modell. Det finns också bra hardtails för stigcykling.

Vi avslutar varje cykelpass på allra bästa sätt med häng på Mountainbikeskolan. Vi bjuder på, bland annat, pizza samt en öl eller liknande.

Vi ses!

Kursen anpassas och är säker ur Coronaperspektiv, vi följer ev. restriktioner och håller after bike utomhus i det fall det skulle behövas. Är du sjuk, förkyld, flyttar du enkelt din plats till ett datum längre fram eller till en annan typ av kurs,

Sagt om kursen:

”Otroligt härliga eftermiddagar på stigsafari. Fick verkligen perspektiv på hur stort området runt Hellas är.”/ Michaela, Fogelberg

”Inspirerande, och socialt. Perfekt upplägg.”/ Jörgen Rahm

”Så kul och utmanande dagar.”/ Roberth Lyckhage

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige