Presentkort

Gör någon glad och ge bort ett presentkort på en mountainbikekurs eller privatlektion i mountainbikecykling. Vi skickar dig ett presentkort samt ett kursprogram med posten på den kurs du väljer att ge bort.

För att köpa presentkort, skrolla ner på sidan. Kortet skickas till dig per vanlig post. Presentkorten går endast att köpa från en dator i nuläget.

Nybörjarkursen, Nivå 1 vänder sig till den som aldrig har cyklat Mountainbike eller känner sig väldigt osäker i skogen. Inga förkunskaper krävs. Vi går igenom allt från början. Personen kommer att uppleva hur fantastiskt roligt det är att cykla mountainbike, den får de viktiga grunderna och lär sig cykla på ett säkert sätt. En dag man aldrig glömmer!

Privatlektion, för den som har lite tid eller för den som vill ha helt individuella tips och råd. Du lär dig snabbt och effektivt. En privatlektion passar såväl nybörjaren som den avancerade cyklisten. Vi utgår från cyklistens nivå och går igenom de viktigaste momenten för att du skall bli bättre, säkrare och ha roligare i skogen.

Mountainbikekurser,  Nivå 2 och 3. Vi håller en rad antal kurser för den som är igång och och passerat nybörjarstadiet. Välj kurs utefter erfarenhet och intresse hos cyklisten. Om presenkortet skall ges bort kan personen alltid byta och välja en annan kurs om den föredrar en annan typ av inriktning.

Du kan hyra cykel av oss i samband med våra kurser. Bokning av cykel görs i samband med köp av presentkort eller senare av presentkortsinnehavaren.

Läs mera om våra kurser

Du kan känna dig trygg med din present då Mountainbikeskolan har fått fina betyg av våra kunder. Under våren 2019 hade vi har ett genomsnitt på 9.36 av 10 på frågan; Hur bra var kursen?

Vi ses! MountainbikeSkolan

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige