MOUNTAINBIKE CAMP- 8-10 år - Vecka 25

Mountainbikeläger för de allra yngsta. Superkul och lärorikt. Cykling i skogen, teknikträning, bad och grillning. En superrolig start på sommarlovet!

Datum: Vecka 25, 20- 23 juni

(Campet går även vecka 31, 1-5 aug. Bokas separat HÄR)

Tid: Kl.9.00- 15.00

Pris: 1995 kr inkl. mellanmål, luncher och fika. Om du inte har en egen cykel går det bra att hyra en riktigt schysst mounainbike av oss för 995kr för hela perioden.

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Mountainbike Camp för alla som testat att cykla på stigar tidigare eller som är vana cyklister på vanlig väg. Mountainbikelägret passar även dig som cyklat mycket mountainbike innan. Vi delar in oss i flera grupper så att alla cyklar i sin egen takt.

Om du tar med din egen mountainbike så är det viktigt att den är perfekt fungerande innan veckan. Om du behöver serva cykeln så har vi en cykelverkstad, ring eller boka tid.

En kanonvecka för alla cykelglada barn, full fart på stigarna! Vi kommer att vistas mycket i allas vår underbara skog, ha roligt på mountainbikecykeln liksom på sidan med lekar och häng på gården. Du kommer efter kursen att ha koll på många av stigarna runt Mountainbikeskolan och ”Hellas”.

Vi ses.

Eddie, Zacharias, Simon, Olle m.fl.

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige