MOUNTAINBIKE CAMP- 8-10 ÅR

Mountainbikeläger för de allra yngsta. Superkul och lärorikt. Cykling i skogen, teknikträning, bad och grillning. En vecka att minnas!

Datum: Vecka 32, 8- 12 augusti.

Pris: 2495kr Inklusive mellanmål, luncher och fika. Om du inte har en egen mountainbike så går det bra att hyra en riktigt bra cykel av oss under veckan för endast 995kr.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Mountainbikecampet är för den som har testat att cyklat på stigar innan eller för den som är en mycket van cyklist på vanlig väg. Mountainbikelägret passar även dig som är van stigcyklist och som vill lära dig mera. Vi delar in grupper så att alla får cykla på sin nivå.

Om du tar med egen cykel så är det viktigt att den är i bra skick. Du kan serva den hos oss innan, eller efter första dagen om det är något som strular.

Vi hoppas och tror att dessa dagar blir en mycket fin avslutning på sommarlovet. Vi kommer att vistas i allas vår härliga skog, ha roligt på mountainbikecykeln liksom på sidan av med lekar och häng på gården.

Du kommer efter kursen ha kolla på många av ”Hellas” bästa mountainbikestigar.

Vi ses!

Eddie, Zacharias, Simon, Olle, m.fl.

 

 

 

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige