MOUNTAINBIKE CAMP 10- 12 år

En hel vecka med mycket roligt! Främst cykling i skogen, med tillhörande teknikträning. Men vi njuter också av sommaren med bad, grillning och häng på Mountainbikeskolans gård.

Mountainbike Camp sommar 2022

Datum: Vecka 32, 8- 13 augusti.

Tid: Kl.9.00- 15.00

Pris: 2495 kr, inkl. mellanmål, luncher och fikaHyrcykel, 995 kr för hela perioden.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Mountainbike Camp för alla, oavsett om du är nybörjare eller redan inbiten mountainbikecyklist. Vi delar upp i grupper efter deltagarnas tidigare erfarenhet.

Du har en modern mountainbike med handbromsar och hyfsat fungerande dämpare. I annat fall går det bra att hyra en cykel av oss.

Härligt häng med jämnåriga och härliga upplevelser både på och av cykeln.

Du kommer att få en fin mountainbiketeknik, lära känna många av de fina stigarna i Hellas och du kommer ha mycket roligt och hinna njuta av skogen och sjöarna runt omkring Mountainbikeskolan.

Att ta med sig på mountainbikelägret: Slang och vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar samt en vindjacka är också lämpligt.  Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen.

Vi ses i sommar!

Eddie, Zacharias, Simon, Felix m.fl.

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige