Konferens, Event & Kick off- mountainbike

Vår gård, ligger vid kanten av Källtorpssjön bara några hundra meter från Hellasgården. Här tar du avstamp på mountainbike, till sjöss eller till fots på äventyr i naturen.

Boka ert event hos oss, en given succé! Underbar mat och häftig upplevelse i skogen eller på sjön. Ät middag i vårt vackra växthus.

Cykla mountainbike eller paddla kajak i kombination med lunch eller middag!

Ett koncept som passar dig som vill lära känna dina kollegor, vara i naturen tillsammans. Ni kommer att upptäcka glädjen i att utforska skogens stigar. Våra erfarna mountianbikeguider ser till att ni får en upplevelse utöver det vanliga.

• Mountainbike och mountainbikecykling, cykla mycket lugnt, och försiktigt, kör lite snabbare eller kör stenhårt med oss i skogen. Vi delar in oss i flera gruppera så att alla har kul.

• Paddla kajak, om inte cyklingen är något för alla så har vi fantastiska guider i kajak och kajaker till upp till 16 personer. Kombinera gärna mountainbike och kajak, några cyklar och några paddlar. Vi möts på lunchen eller middagen i vårt växthuset.

• Skogsbad, för den som vill njuta av naturen, kanske känns mtb och kajak för avancerat. Vi ordnar med guidning i skogen tillsammans med vår härliga skogsbadsguide.

• Lunch eller middag i växthuset

Vi skräddarsyr upplägget efter dina önskemål, ring så kollar vi datum samt informerar om ungefärligt pris. Du får därefter en offert.

Ring 073 709 77 75 eller mail: info@mountainbikeskolan.se

”Det va Så kul och verkligen jättelyckat! Ert koncept är fantastiskt och det kändes verkligen både genuint, jordnära och väldigt proffsigt på samma gång. Tack alla inblandade för både suverän service och jättegod mat och fika! :)” / Johanna Good, Landskapslandslaget

”Tack Källtorp och Mountainbikeskolan för en toppendag hos er! Proffsig personal och riktigt kul cykling för alla, oavsett vilka förkunskaper vi hade, och dessutom väldigt god mat! Nu är vi många som vill cykla mer :) ”/ Mia och resten av gänget på Houdini.

”Vi gjorde detta som en kick-off-aktivitet med företaget och jag rekommenderar det starkt. Kunnig instruktör som inspirerar och anpassar cyklingen efter varje individs förmåga. Mycket cykling, blandat med teknik och övningar och extra kul med en stafett kollegorna emellan. En mycket trevlig kväll!” / Skovik AB, Hanna Lundin

Sagt om oss

Om Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan startades 2014. Då liksom nu satsar vi på att hålla absolut toppklass på våra mountainbikekurser och mountainbikeevent. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige