Grundkurs Mountainbike för tjejer - 1 dag

Grundkurs för tjejer i mountainbikecykling!

Kursdatum vår 2022: 3 april, 29 maj

Pris: 1590kr kurs, inklusive lunch och fika

För att boka, skrolla ner på sidan. 

Grundkursen vänder sig till dig som vill prova på mountainbikecykling tillsammans med andra tjejer. Kursen passar även dig som kommit igång lite grann men som känner sig osäker på stigcykling och vill få ordentlig genomgång av cykeln och mountainbiketekniken.

Kursplan: gröna knappen under bilden.

För att gå denna kurs behöver du inga förkunskaper i mountainbikecykling, vi går igenom allt från början. Du kommer att uppleva hur fantastiskt roligt det är att cykla mountainbike, du får de viktiga grunderna och lär dig cykla på ett säkert sätt. Du kan hyra mountainbike av oss om du inte har en egen. En dag du aldrig glömmer!

Vi håller våra genomgångar utomhus i små grupper. Under lunchen kan man välja om man vill sitta i vårat mysiga växthus eller utomhus.

Hyr en mountainbikecykel under kursen, alla av årets modell och i toppskick. Du kan välja mellan en mountainbike med bara framdämpning eller en med dämpning både fram och baktill, lite bekvämare och tryggare.

Kursen har samma upplägg som Grundkurs i Mountanbike, i det fall du inte hittar ett datum som passar,

Så tycker våra kursare om kursen:

”Tufft, utmanande, svettigt och  fantastiskt roligt.” / Nina Sohlberg Lindström

”Mountainbikeskolan ger glädje pepp och flow i skogen. ” Maria Bosson

”Toppenkurs för en total nybörjare! Peppande, pedagogiskt och sjukt kul!, tack!” /Monika

Kursen anpassas och är säker ur Coronaperspektiv, vi följer ev. restriktioner och håller genomgångar och lunch ute i det fall det skulle behövas. Är du sjuk, förkyld, flyttar du enkelt din plats till ett datum längre fram.

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

MOUNTAINBIKESKOLAN

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige