Gravel morning med brunch

Cykla gravel på de allra bästa grusvägarna söder om Stockholm. Häng med på episk gravelcykling i vårsolen och avsluta med brunch på Kafé Källtorp. Vi serverar på tallrik och du sitter luftigt utomhus.

Datum: Gravel och brunch vår 2021

Start 23 maj, 5 söndagar på raken: 23 maj, 30 maj, 6 juni, 13 juni och 20 juni,

Tid: Kl.8.00- ca 12.30 (cykling fram till kl.11.00)

Pris: alla fem gångerna 1495 kr, inklusive brunch.  Eller 395kr per tillfälle inkl. brunch.

Kom med eller utan cykel. Gravel av senaste modell går att hyra hos oss i samband med guidningen.

För att boka, skrolla ner på sidan. Det går endast att boka från en dator.

Vi cyklar i ca 3 timmar i lagom tempo, det anordnas spurter under turen i det fall du vill ta ut dig ordentligt. Om det behövs cyklar vi i två grupper, en lugn och en lite snabbare.

Du som bokar in dig på hela ”kursen”, alla fem tillfällen, kommer att cykla igenom alla de bästa gravelrundorna söder om stan :)

Välkommen till en gravelvår med oss, det här blir kul!

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige