Välkommen alla barn mellan 8 och 12 år på mountainbikekurs! En kurs som passar alla barn oavsett nivå.

Kursdatum: Vårens kurser släpps i nov.

Kursstart hösten 2021: Vårens kurser släpps i nov.

Tid: Kl.17.30- 19.00

Pris: 1395kr kurs. Hyrcykel, 900kr för hela kursen.

Erbjudande! Föräldrakurs och cykling samtidigt som barnkursen, 6 gånger. Pris 1995kr. Endast för dig som har barn som går barnkursen. Hyrcykel bokad nedan.

För att boka, skrolla ner på sidan.

Dessa höstkvällar är höjdpunkter för många av barnen och för många av föräldrarna också. Caféet är öppet så hela familjen kan vara med, vi serverar bland annat, smörgås, bullar, kaffe och varm choklad. Vi kommer nu i höst även ha grillen igång för den som vill äta middag efter cyklingen.

Du som är med på kursen bör vara van cyklist på vanlig väg. Det kan bli lite klurigt att cykla i skogen om du inte du tar dig fram enkelt på vanlig väg.

Kursen passar både dig som är ny på att cykla i skogen men passar även dig som redan cyklat mycket  mountainbike innan. Det kommer att finnas möjlighet att cykla i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet.

Vårt mål är att alla skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Att ta med: Slang, och vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt samt en extra vindjacka. Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen, kom lite tidigare bara.

Vi ses! // Gänget på Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt kafé och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kolonilotterna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp