Välkommen alla barn mellan 8 och 12 år på mountainbikekurs! En kurs som passar alla barn oavsett nivå.

Kursstart våren 2021 Onsdag 14 april 6 gånger. Kursen är varannan, förutom mellan två första gångerna. Datum: 14 april, 21 april, 5 maj, 19 maj, 2 juni, 16 juni.

Tid: Kl.18.00- 19.30

Pris: 1395kr kurs. Hyrcykel, 900kr för hela kursen.

Erbjudande! Föräldrakurs och cykling samtidigt som barnkursen, 6 gånger. Pris 1995kr. Endast för dig som har barn som går barnkursen.

Under vårens barnkurs kommer det troligtvis bli en lugn fortsättningsgrupp med tjejer runt 10-12 år. Så häng med på den alla tjejer som är sugna på mountainbike! :)

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Dessa vårkvällar är höjdpunkter för många av barnen och för många av föräldrarna också. Caféet är öppet så hela familjen kan vara med, vi serverar bland annat, smörgås, bullar, kaffe och varm choklad.

Du som är med på kursen bör vara van cyklist på vanlig väg. Det kan bli lite klurigt att cykla i skogen om du inte du tar dig fram enkelt på vanlig väg.

Kursen passar både dig som är ny på att cykla i skogen men passar även dig som redan cyklat mycket  mountainbike innan. Det kommer att finnas möjlighet att cykla i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet, vi  kommer att ha olika grupper, grön, blå och röd o.s.v.

Vårt mål är att alla skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Att ta med: Slang, och vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt samt en extra vindjacka. Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen, kom lite tidigare bara.

Vi ses! // Gänget på Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp