TEST

Hör av dig till oss!

Vill du boka ett event, en fest eller har andra frågor? Ring eller mejla oss! Öppettider? Se nedan. För frågor om Mountainbikeskolan, se även vanliga frågor & svar.

Ring oss

Växel
+46(8) 586 241 40

Events
Daniel +46(8) 586 241 41

Restaurang & Trädgård
Jenny +46(8) 586 241 42

Kurser, Verkstad & Cykelbokning
+46(8) 586 241 43

Mejla oss

Kontakt
info@mountainbikeskolan.se

Events
daniel@mountainbikeskolan.se

Restaurang & Trädgård
jenny@mountainbikeskolan.se

Verkstad och service
verkstad@mountainbikeskolan.se

Butik och beställning av cykeldelar
eddie@mountainbikeskolan.se


VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Här av vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får till oss här på Mountainbikeskolan. Skulle du ha några andra frågor, hör av dig till oss så svarar vi på dem.

Mountainbikeskolans utbildningar är framtagna för svenska förhållanden. Utbildningarna bygger på den internationella coach- och mountainbikeinstruktörsutbildningen PMBIA, Professional Mountainbike Instructors Association. Vi har ett eget utbildningsprogram, instruktörsutbildning som alla våra instruktörer går. Vår egen utbildning är framtagen specifikt för våra kurser och kursprogram. Vi har även en utbildning på sex dagar framtagen för ungdomar som vill jobba som guide eller mountainbikeinstruktör. Denna utbildning går att boka om man är minst 8 personer.

Absolut, vi är specialister på mountainbike och vi kan märket Trek väldigt bra då vi är återförsäljare av detta cykelmärke. Om du är intresserad av att köpa cykel av oss kan du låna våra democyklar för testkörning.

Ja du kan hyra cykel om du inte har egen på alla våra kurser. Våra hyrcyklar är alltid nyservade och av årets modell. Du kan även hyra cykel utan att gå kurs.

Vi har Trek Roscoe 7-2023, en mycket bra stigcykel med framdämpare. Vi har även heldämpade cyklar, så som Top Fuel 8- 2023 samt Fuel Ex 8- 2023. Vi har också Trek Checkpoint 5, en gravelcykel. Vi har mountainbikecyklar för barn i alla storlekar.

Ja det finns en parkering som rymmer ca 20 bilar. Parkering får nyttjas utan kostnad för den som går kurs (förutom på onsdagscyklingen då det blir för många deltagare). På onsdagscyklingen får man parkera på Hellasgårdens parkering. Du får också parkera hos oss om du är inbokad på ett event.

Bikeparken är öppen tisdag- söndag kl. 9.00- 17.00. Bikeparken får nyttjas utan kostnad, men alla frivilliga bidrag är välkomna. Matsäck och dryck får inte tas med i bikeparken eller in på gården. Du stöttar underhållet och byggandet av parken genom att handla på Kafé Källtorp eller att lämna in din mountainbike på service eller gå en hoppkurs eller liknande.

Ja du får bada hos oss, vi arrenderar marken nere vid vattnet. Du stöttar oss om du äter lunch eller fikar på Kafé Källtorp.

Du får enligt allemansrätten cykla på befintliga stigar i skogen. När du cyklar i Erstavik måste du lämna företräde till alla andra som rör sig i skogen, t.ex. de som vandrar, springer eller rider. Tänk på att cykla med bra teknik, undvik att sladda eller göra bromsspår på stigar och grusvägar.

Vi öppnar den första helgen i april (2024 öppnar vi tidigt redan 29 mars) och stänger för säsongen sista helgen i november.