Sociala medier m.m.

18 november 2020 · Daniel

Vi sitter ner nu och ser tillbaka på en fin säsong. Just sitta har vi inte gjort mycket under denna säsong för det har varit full fart på Mountainbikeskolan med kurser, uthyrning av cyklar, caféet och restaurangen samt lite event.

Social medier har vi inte hunnit med eller så är har vi inte lyckats prioritera det. Vi kanske blir lite bättre till nästa år. Men det viktiga är ju att vi håller hög klass på våra tjänster och det hoppas vi att vi lyckats göra för det mesta :)

Vi laddar nu redan för 2021 och ser fram emot att komma ikapp med en massa göromål som vi ligger lite efter med. Några saker som vi hoppas hinna ordna med är att ordna med ett bokningssystem för våra uthyrningscyklar, ordna med en skylt utanför gården så att man hittar hit, vi tänkte flytta vår verkstad till ett bättre ställe och ordna med lite flera sittplatser utomhus.

Vi tänkte också försöka lägga upp vårens kurser nu, i alla fall baskurserna som nybörjarkursen och mountainbikekursen nivå 2. Vi har här också lite nya varianter på kurser som vi tänker erbjuda så som kurser på engelska och mountainbike med avslutande liveband :)

Nu under vintern har vi cykeluthyrningen öppen samt privat och grupplektioner. Ring eller maila till oss för bokning.

Vi ses!

Jenny, Magnus och Daniel