Mountainbikekurs, cykla mountainbike, Acti Way, friskvårdbidrag

15 december 2021 · Daniel

Som många säkert vet så kan man numera använda sitt friskvårdsbidrag till att cykla mountainbike. Acti Way, som ägs av ePassi är mycket stora leverantörer av friskvårdsbidrag, Mountainbikeskolan är såklart anslutna till dem!

logo_actiway(1)

För att använda sitt friskvårdsbidrag för mountainbikecykling eller cykling så behöver du visa upp en faktura eller ett kvitto gentemot din arbetsgivare. Kvittot måste innehålla ditt personnummer för att det skall godkännas av arbetsgivaren.

Du ringer eller mailar oss så skickar vi dig en faktura på det belopp som du önskar använda på en mountainbikekurs framöver.

lmp20210530_DSC5539

Om ditt företag är anslutet till Acti Way så vill arbetsgivaren att man gör köpet genom dem. På samma satt så mailar du eller ringer oss och berättar hur mycket du vill handla för hos Acti Way.

De flesta mountainbikekurser brukar gå in under summan som man normalt har i friskvårdbidrag. Om det inte skulle göra det kan vi enkelt skicka en faktura på den summa som man skall betala privat.

För att genomföra köpet i Acti Way behöver vi ditt personnummer, vi skriver in det hos Acti Way och du får en bekräftelse på köpet hos dem. Du kan sedan, när du vill, maila och boka in dig på någon av våra mountainbikekurser eller för den delen, guidade turer på Gravel.

Vi ses!

Mountainbikeskolan