Kaféet är öppet igen!

5 april 2020 · Daniel

Igår så öppnade vi kaféet igen!

Äntligen så känns det som vår och vi hoppas denna säsong göra vistelsen så bra och trevlig som möjlig hos oss.

Vi har en ny meny och serverar hamburgare både vegetariska och med kött, eko. Dessa grillas utomhus på vår nya utegrillstation, som nog får stå kvar hela säsongen, kanontrevligt.

Vi har även en rykande varm och mättande Chili Sin Carne som kommer med bröd eller ris.

Om du vill fika så har vi hemgjord rabarberpaj och chokladkaka samt bullar.

Det är också premiär för uthyrningen av mountainbike. Fina cyklar av senaste snitt från Trek, se bilder nedan.

Vi ses! / Jenny, Daniel och Magnus

Härlig sitgcykel, bra att komma igång med, fungerar fint på lite klurigare sitgar

Trek Roscoe 8, 2020. Härlig sitgcykel, bra att komma igång med, fungerar fint på lite klurigare sitgar

DSC_3475a

Trek Slash 8, 2020. Superstabil och rolig cykel för dig som vill köra på de tuffaste av utförslöpor i Hellas. Fungerar också bra för den som vill känna sig riktigt trygg på alla tekniska stigarna som finns i Hellas. Favoritcykeln hos Magnus här på Mountainbikeskolan

DSC_3463

Trek Roscoe 8, tjej, 2020. Perfekt cykel för sitgcykling, de tjn ocka däcken gör att den nästan känns lika mjuk och förlåtande som en heldämpad cykel.

DSC_3457

Trek Fuel Ex 8. Den perfekta cykeln för Hellas och kanske för de allra flesta som vill ha en rolig, stabil men även allert cykel för stigcykling i alla dess former. Fredrik Hallander, instruktör hos oss på Mountainbikeskolan och tillika hjälmkonstruktör och designer på POC, älskar sin ny Fuel Ex 9.8 :)

DSC_3451

Trek X Caliber 8, 2020. Underbar cykel för enklare stigar och grusvägar. Perfekt för dig som vill komma ut och se naturen här kring Nackareservatet och Erstavik. Cykeln du väljer om du tränar och skall cykla något lopp så som exempelvis Cykelvasan.