Gott Nytt År!

30 december 2022 · Daniel

Gott Nytt År vänner, gäster och kursdeltagare!

Stort tack till alla för detta år!

Jag tror att de allra flesta som vi träffar har haft ett ganska så fint år, vi har ju våra egna utmaningar som vi ställs inför, som kan vara nog så tuffa att gå igenom. Men jag vill gärna ägna en tanke till alla de som har haft ett fruktansvärt år i år, Jag tänker då mycket på våra grannar i Europa och detta hemska krig som rasar just nu, jag tänker på det som händer runt om i världen och hur orättvist allting är egentligen.

lmp20210530_DSC5925

_DSC1748

I vår lilla drömvärld, som det är med kaféet, våra kurser, uthyrning av mountainbike med mera så har året som varit varit ett fint år. Vi känner att vårt koncept hela tiden utvecklas och att vi har många nöjda och glada gäster som kommer till oss, både till kaféet, våra event och våra kurser.

Vi har många nyheter inför nästa år men dessa kan vi berätta om lite längre fram när vi känner våren i luften. Våra kurser för 2023 däremot kommer vi att lägga upp här i Januari..

För 2023 så kommer vi att lägga om vårt kursprogram, det kommer finnas en tydlig utvecklingslinje att följa för dig som kursdeltagare. Vi kommer att erbjuda kurser i stigcykling och utförcykling, ungdomskurser för blivande guider och en instruktörsutbildning för dig som jobbar eller vill jobba som mountainbikeinstruktör ute i landet.

Återigen, stort tack till just dig och ett riktigt fint Nytt 2023!

Vänligen

Daniel Buckard

Mountainbikeskolan