Anmälningsvillkor

Om  du får förhinder att närvara på kursen kan du överlåta kursen till en annan person. Maila oss då namn, mailadress och telefonnummer till person som kommer att gå kursen i stället för dig.

Vi har ändrat våra avbokningsvillkor i samband med pandemin. Det innebär att du, utan läkarintyg, i det fall du blir sjuk, kan boka om dig till ett kurstillfälle längre fram utan kostnad. Viktigt att alla som går våra kurser känner sig helt friska.

Om du inte vill omboka till en kurs längre fram utan hellre vill få dina pengar tillbaka kan du maila oss ett sjukintyg från din läkare och få 75% av kursavgiften tillbaka.

Om du skadar dig under en kurs och måste avbryta kan du kostnadsfritt ta igen det som återstår av kursen vid ett annat tillfälle.

Vi förbehåller oss rätten att fotografera och filma och använda dokumenterat material för marknadsföring på webben och i tryck. Om du inte vill vara med på bild eller film meddelar du oss på första kursdagen. Vi kommer då undvika att fotografera dig och inte publicera bilder av dig på något vis.