Vårkursen- 6 gånger. Nivå 2

Teknikträning, långturer och gemenskap! Vårkursen är för dig som vill lära dig mera teknik, testa nya stigar och få nya cykelkompisar.

Onsdagskvällar slipar du på tekniken i Hellas och på lördagsförmiddagar cyklar vi på fantastiska stigområden runt Stockholm.

Datum: Vårens kurser läggs upp i början av januari.

Tre onsdagkvällar kl 18.30- 20.15: Du lär dig allt från bromsteknik och framhjulslyft till drop och hopp. After Bike för den som vill på Göteborg och Källtorps Trädgård.

Tre lördagsförmiddagar kl. 8.00-11.30: Cykling på perfekta stigar på några av de bästa mountainbikeområden runt Stockholm. Gömmaren, Fornstigen och bästa biten på Sörmlandsleden. Cykling, tekniktips och fikapauser. Cykeltransport och möjlighet till samåkning från Medborgarplatsen kl. 7.15.

Pris: 2750kr 

Våren 2019, bästa starten för dig som vill få lite äventyr och nya cykelkompisar

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Källtorps Trädgård kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige