Tjejkurs nybörjare mountainbike- nivå 1

Nybörjarkurs för tjejer som vill som vill komma igång med mountainbikecykling!

Datum: 18 augusti- Hellas, 23 september- Hellas (För att boka, skrolla ner på sidan)

Nybörjarkursen vänder sig till dig som vill prova på mountainbikecykling och som aldrig har cyklat mountainbike tidigare. Kursen passar även dig som kommit igång lite grann men känner dig osäker på stigcykling och känner att du behöver grunderna.

För att gå denna kurs behöver du inga förkunskaper i mountainbikecykling, vi går igenom allt från början. Du kommer att uppleva hur fantastiskt roligt det är att cykla mountainbike, du får de viktiga grunderna och lär dig cykla på ett säkert sätt. Du kan hyra mountainbike av oss om du inte har en egen. En dag du aldrig glömmer!

Tjejkurserna har liknande uppläggs om vår ordinarie Nybörjarkurs och vår Mountainbikekurs.

Pris Nybörjarkursen: 1390kr,  cykelhyra 350kr, hjälmhyra 100kr. Det ingår fika och lunch.

Boka genom att maila till info@mountainbikeskolan.se och betala med swish på nr. 123 633 64 40 eller använd bokningssystemet nedan. Bokningssystemet är under uppbyggnad men fungerar nu att boka via.

Tjejkurserna leds av några av Sveriges vassaste och trevligaste mountainbiketjejer.

Vi ses!

Lina, Sandra, Carro, Maria och Anna

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Hellasgården eller Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Hellasgården kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 10 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. När du kommer fram finner du en stor avgiftsbelagd bilparkering på din vänstra sida.

Hellasgården

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige