Tjejkurs nybörjare mountainbike- nivå 1

Nybörjarkurs för tjejer som vill komma igång med mountainbikecykling!

Datum: Vårens kurser läggs upp i början av januari.

Nybörjarkursen vänder sig till dig som vill prova på mountainbikecykling och som aldrig har cyklat mountainbike tidigare. Kursen passar även dig som kommit igång lite grann men som känner dig osäker på stigcykling och vill få grundtekniken ordentligt.

För att gå denna kurs behöver du inga förkunskaper i mountainbikecykling, vi går igenom allt från början. Du kommer att uppleva hur fantastiskt roligt det är att cykla mountainbike, du får de viktiga grunderna och lär dig cykla på ett säkert sätt. Du kan hyra mountainbike av oss om du inte har en egen. En dag du aldrig glömmer!

Pris: 1390kr endast kurs.  Pris; 1740kr kurs och hyrcykel.  Pris 1840kr kurs, hyrcykel och hjälm. Det ingår fika och lunch.

Tjejkurserna leds av några av Sveriges vassaste och trevligaste mountainbiketjejer.

Vi ses!

Lina, Sandra, Carro, Maria och Anna

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Källtorps Trädgård kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige