Tjejkurs fortsättning mountainbike, Nivå 2- två dagar

Mountainbikekurs för tjejer som vill utvecklas och bli riktigt bra på att cykla mountainbike!

Datum: 1-2 september- Hellas (För att boka, skrolla ner på sidan)

Fortsättningskursen- Nivå 2 vänder sig till dig som har kommit igång med din cykling och vill lära dig en bra teknik. Kursen är även för dig som är tekniskt duktig och vill ta ytterligare ett kliv upp.

Gruppen delas upp i tre mindre grupper från ”ganska grön” till ”mycket erfaren mountainbikecyklist”. Du får på denna kurs de viktiga grunderna för att enkelt kunna bygga vidare. Du lär dig att ta dig över knixar, rötter och stenar. Du tränas i branta partier, både uppför och nedför. Kurvteknik och viktfördelning på cykeln. Den mer avancerade gruppen tränar även drop och hopp.  Vi går igenom mek och skötsel. Hyr mountainbike av oss om du inte har egen.

Pris Mountainbikekursen: 2690kr,  cykelhyra 650kr, hjälmhyra 150kr. Det ingår fika och luncher.

Boka genom att maila till info@mountainbikeskolan.se och betala med swish på nr. 123 633 64 40 eller använd bokningssystemet nedan. Bokningssystemet är under uppbyggnad men fungerar nu att boka via.

Mountainbikeskolans tjejkurserna leds av några av Sveriges vassaste och trevligaste mountainbiketjejer.

Vi ses!

Lina, Sandra, Carro, Maria och Anna

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Hellasgården eller Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Hellasgården kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 10 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. När du kommer fram finner du en stor avgiftsbelagd bilparkering på din vänstra sida.

Hellasgården

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige