Tisdagsträning med flow

Tre roliga och lagom flåsiga tisdagskvällar där du inspireras och motiveras till att konditionsträna på din mountainbike!

Kurskvällar: Datum ej klart, ej bokningsbar ännu

Pris: 990 kr kursen inklusive enklare middag sista kvällen.

Tid: 18.00- 20.00

Kursen Tisdagsträning är för dig som är igång med din mountainbikecykling men som behöver motivation och inspiration. Du får tips på övningar och hur du tränar på ett lekfullt och bra sätt i skogen.

Kursen är också bra för dig som vill lära känna nya stigar och platser samt få ett och annat tekniktips längs stigen.

Vart och ett av de tre passen kommer innehålla konditionsträning i olika former, varvbana, intervaller och lugnare stigcykling. Vi kommer att ge smakprov och idéer till hur du kan lägga upp din träning som du sedan har nytta av när du kör själv eller med dina träningskompisar.

Vid kursens första tillfälle utgår vi från Mountainbikeskolan/ Källtorp, andra tillfället träffas vi vid Fiskartorpet vid hoppbacken, för att sista gången mötas upp vid Hammarbybacken. Kursen avslutas med After Bike och lättare middag i Mountainbikeskolans café.

För dig som vill bli inspirerad och peppad till att träna, våga ta i och hitta ett gäng att cykla med.

Kursen leds av några av Sveriges trevligaste och vassaste mountainbiketjejer, samt Johan, en kanonkille med ryggan full av träningstänk.

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige