Stigcykling Nivå 3- Två dagar

Stigcykling på topp, för dig som vill ha kul, inte nöjer dig och vill lära dig mera! Du har grunderna men behöver feedback och de viktiga tipsen för att köra både snyggt och snabbt.

Pris: 2795kr kurs, inklusive fika och luncher

Kursdatum hösten 2020: helgen 12- 13 sept.

Tid: kl.09.30- 15.30

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

För dig som cyklar ganska obehindrat på de mera tekniska stigarna i exempelvis Hellas.En fortsättning för dig som gått  Mountainbikekursen nivå 2.

Passar dig som gillar att cykla just teknisk stig med utmaning både uppför och nedför. Hitta flow, lär dig att få med dig cykeln uppför de tuffare klackarna, hitta rätt position på cykeln och välj den rätta linjen.

Kursen utmanar dig att ta ett stort steg framåt med din cykling. Det kommer att handla mycket om personlig coaching men även gemensamma genomgångar av exempelvis bunny hop, drop och ”knixar”.

Kursplan (under arbete)

På Mountainbikeskolan undervisar och utbildar vi enligt den internationella coach och mountainbikeinstruktörsutbildningen PMBIA, Professional Mountainbike Instructors Association. Magnus Tillström är under 2019 certifierad USA, på högsta tillgängliga nivå, level two, och håller i Mountainbikeskolans interna instruktörsutbildning.

Häng med, det här blir kul!

Vi ses!

Fredrik, Jesper och Magnus

 

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige