Söndagscykla med frukost

Tre förmiddagar med härlig höstcykling i ”Hellas” som avslutas med söndagsfrukost i vårt trädgårdskafé. 

Kursdatum våren 2021: 10 april, 24 april, 8 maj

Tid: Kl.8.30- ca 12.30 (cykling fram till kl.11.00)

Pris: 2300 kr, inklusive frukost.

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Kursen passar dig som är på nivå 2  men även dig som är ny på mountainbike men som redan rullar lite enklare stigar i skogen.

Vi kommer under dessa förmiddagar hinna gå igenom grundtekniken med dig som är nybörjare på ett metodiskt sätt tack vare att vi ses flera gånger. I de lite mera erfarna grupperna så repeterar vi grunderna för att sedan ta oss an svåra mera avancerade saker så som Bunny hop, drop och hopp, kurvtagning och brant uppför- och nedförscykling.

Utöver att träna teknik på kursen så kommer vi även att visa och cykla våra favoritstigar i ”Hellas”. 

Vi håller våra genomgångar utomhus i små grupper.

På Mountainbikeskolan är alla instruktörer utbildade enligt den internationella coach mountainbikeutbildningen PMBAI, Professional Mountainbike Instructors Association.

Varmt välkommen till en supertrevlig, härlig och lärorik kurs!

/ Jenny, Magnus och Daniel

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige