Presentkort

Gör någon glad och ge bort ett presentkort på en Mountainbikekurs eller Privatlektion i mountainbikecykling. Vi skickar dig ett fint presentkort samt ett kursprogram med posten på den kurs du väljer att ge bort. (Maila oss vilket presentkort som du önskar så kommer presentkortet på posten. Du får en faktura digitalt).

Nybörjarkursen, Nivå 1 vänder sig till den som aldrig har cyklat Mountainbike eller känner sig väldigt osäker i skogen. Inga förkunskaper krävs. Vi går igenom allt från början. Personen kommer att uppleva hur fantastiskt roligt det är att cykla mountainbike, den får de viktiga grunderna och lär sig cykla på ett säkert sätt. En dag man aldrig glömmer!

Mountainbikekursen,  Nivå 2, för den som redan har cyklat lite Mountainbike och tar sig fram på enklare stigar i skogen men även för den som börjar bli duktig och vill ha utmanande terräng och behöver slipa på tekniken. Vi delar in i flera grupper beroende på ens tidigare erfarenhet. Mountainbikekursen är för alla som vill bli bättre och ha roligare på sin cykel. Två dagar fulla med information och cykelglädje!

Privatlektion, för den som har lite tid eller för den som vill ha helt individuella tips och råd. Du lär dig snabbt och effektivt. En privatlektion passar såväl nybörjaren som den avancerade cyklisten. Vi utgår från cyklistens nivå och går igenom de viktigaste momenten för att du skall bli bättre, säkrare och ha roligare i skogen.

Du kan hyra cykel av oss i samband med våra kurser. Bokning av cykel görs i samband med köp av presentkort eller senare av presentkortsinnehavaren.

Läs mera om våra kurser

MountainbikeSkolan har under två års tid bedrivit kurser i mountainbikecykling vid Hellasgården strax utanför Stockholm. Vi erbjuder kurser för alla typer av cyklister, nybörjare till avancerade cyklister. Vi har även Mountainbikecyklar att hyra ut i samband med våra kurser för den som vill prova på denna härliga sport.

Du kan känna dig trygg med din present då MountainbikeSkolan har fått fina betyg av våra kunder. Vi har ett genomsnitt på 9.36 av 10 på frågan; Hur bra var kursen?

Vi ses! MountainbikeSkolan

 

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige