Mountainbikekurs, Nivå 2- två dagar

Du kan mer än du tror! Vi hjälper dig att utveckla tekniken på perfekta mountainbikestigar. Du får också lära dig att meka, så att cykeln fungerar som den ska.

Kursdatum: Vårens kurser läggs upp i början av januari.

Kursen vänder sig till dig som har kommit igång med din cykling och som vill lära dig mera. Vi delar in gruppen i flera mindre grupper beroende på ens tidigare erfarenhet. Mountainbikekursen är för dig som vill bli bättre, snabbare och vill kunna cykla kontrollerat både uppför och nedför. ta kurvor bra och lätt ta dig över stock och sten. Du lär dig massor på denna kurs oavsett om du är ganska ny i sporten eller har cyklat en hel del mountainbike.Två dagar fulla med information och cykelglädje!

Kursen är för vuxna i alla åldrar. Är du under 18 behöver vi ett intyg från målsman. Om du inte har mountainbike kan du hyra av oss i samband med din bokning.

Pris: 2690kr endast kurs.  Pris: 3340kr kurs och hyrcykel.  Pris: 3490kr kurs, hyrcykel och hjälm. Det ingår fika och lunch.

Vi ses!

Sagt om kursen

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Källtorps Trädgård kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige