Mountainbikekurs, Nivå 2- två dagar

Du kan mer än du tror! Vi hjälper dig att utveckla tekniken på perfekta mountainbikestigar. Du får också lära dig att meka, så att cykeln fungerar som den ska.

Kursdatum: 28-29 juli Örebro, 8-9 september Hellas, 6-7 oktober Hellas. (För att boka kurs, skrolla ner på sidan)

Kursen vänder sig till dig som har kommit igång med din cykling och som vill lära dig mera. Vi delar in gruppen i flera mindre grupper beroende på ens tidigare erfarenhet. Mountainbikekursen är för dig som vill bli bättre, snabbare och vill kunna cykla kontrollerat både uppför och nedför. ta kurvor bra och lätt ta dig över stock och sten. Du lär dig massor på denna kurs oavsett om du är ganska ny i sporten eller har cyklat en hel del mountainbike.Två dagar fulla med information och cykelglädje!

Kursen är för vuxna i alla åldrar. Är du under 18 behöver vi ett intyg från målsman. Om du inte har mountainbike kan du hyra av oss i samband med din bokning.

Pris 2690kr, cykelhyra 650kr, hjälmhyra 150krDet ingår fika och luncher.

Boka genom att maila till info@mountainbikeskolan.se och betala med swish på nr. 123 633 64 40 eller använd bokningssystemet nedan. Bokningssystemet är under uppbyggnad men fungerar nu att boka via.

Vi ses! MountainbikeSkolan

Sagt om kursen

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Hellasgården eller Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Hellasgården kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 10 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. När du kommer fram finner du en stor avgiftsbelagd bilparkering på din vänstra sida.

Hellasgården

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige