Mountainbikekurs- långloppsträning, Nivå 2- en dag

En spännande och väldigt lärorik dag för dig som vill utvecklas vidare som mountainbikecyklist.

Vi inspirerar dig att ta ett stort steg framåt med din cykling genom att ta dig igenom grundtekniken för att sedan bygga vidare med teknikträning för långlopp och stigcykling. Du coachas av Jennie Stenerhag i specifik teknik kring långlopp så som kurvtagning och klungkörning. Perfekt för dig som kanske kommer att köra något långlopp som exempelvis Cykelvasan eller Långloppskuppen.

Datum: Våren 2019. kl. 9.30- 16.00 Hellas

Vi delar in i grupper vilket gör att vi kan möta dig på din nivå, ganska så ny i sporten eller flera års erfarenhet av mountainbikecykling.

Pris 1490kr. Det ingår frukost, fika och lunch.

Gästlärare på kursen är mountainbikeproffset Jennie Stenerhag. Mer om Jennie Stenerhag

Mountainbikeskolan är officiell Vasaloppscoach sedan 2017.

Välkommen på en unik kurs!

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Källtorps Trädgård kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige