Mountainbike & Yoga

Den perfekta kombinationen, mountainbike och yoga! Mountainbike på förmiddagen och yoga efter lunch. En helhetsupplevelse för kropp och sinne.

Kursdatum våren 2020:  21 maj, 27 juni.

Tid: Kl. 9.00- 15.00

Pris: 1490 kri kursavgiften ingår frukost, lunch och fika

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Vi har begränsat antalet anmälningar till ett minimum för att kunna hålla avstånd i samband med yougapasset. Mountainbikekursen hålla utomhus, vid bra väder är även yogapasset utomhus och förlagd vid vattnet.

Du yogar redan och är nyfiken på att testa på en häftig sport som kommer ge dig många nya härliga upplevelser. Du vill testa på Yoga eller du vill ha specifika alövningar som passar dig som cyklist.

Vi startar dagen med samling och frukost och fokuserar sedan på mountainbike fram till lunch, Du kommer lära dig grunderna och få prova på att cykla på några riktigt fina stigar i skogen. Vi delar in i tre grupper så du som redan har erfarenhet får coachning på din nivå.

Efter lunch på gården eller i växthuset så tar Kelly och Lovisa hand om dig och ger dig ett rogivande yogapass på två timmar. Komplettera din cykling med värdefull rörlighet och andning! Under yogapasset fokuserar vi på muskelgrupper som är utsatta vid cykling och behöver extra flexibilitet.

Förbered dig på välgörande timmar både i cykelsadeln och på yogamattan med teknik och flås under förmiddagens mountainbikepass och  återhämtning och stretch och under eftermiddagens yogapass.

Vi håller våra genomgångar utomhus i små grupper. Kursen finns att boka med eller utan mat. Det går fint att sitta ute i vårt trädgårdskafé och äta lunch. Ta med egen mat eller boka kursen inklusive lunch och fika.

Både yogapasset och mountainbikekursen passar både dig som är nybörjare men även dig som har viss erfarenhet.

Kurs och koncept är framtaget tillsammans med Kelly och Lovisa, diplomerade stress och avspänningspedagoger samt yogacoacher med specialkunskaper inom yin- och hathaygoa. Superduon driver även Hello Flow, helloflow.se

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige