Mountainbike för ungdomar

Välkommen killar och tjejer mellan 13-17 år att cykla tillsammans med oss på torsdagar kl 18.00- 19.30, åtta torsdagar i rad.

Kursstart: 25 april (sista kursdag 13 juni)

Pris: 1200kr kurshyrcykel 100kr per gång

För att boka, skrolla ner på sidan.

Vi kommer att starta varje mountainbikecykling med övningar för att sedan cykla tillsammans på fina stigar i skogen.Träningen kommer att ledas av våra mountainbikeinstruktörer samt ett antal hjälpinstruktörer.

Kursen passar dig med erfarenhet som vill lära dig mera, testa på hopp och drop och andra utmaningar  i skogen, den passar även den som vill komma igång och inte testat så mycket innan. Det kommer att finnas möjlighet att cyklar i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet.

Vårt mål är att ungdomarna skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Om du kör med egen mountainbike så skall den vara perfekt fungerande, servad så att allt fungerar bra.

Att ta med: Hjälm, slang (rätt diameter till cykelhjulen), pump som passar till slangen, däckavtagare, vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt. Slang och pump kan du köpa av oss på plats.

Erbjudande! Nytt för i år är att vi anordnar föräldrarcykling samtidigt som barnkursen, 8 gånger. Pris 1200kr, hyrcykel 100kr per gång. Endast för dig som har barn som går kursen.

Plats: Källtorp, Ältavägen 105, Nacka.

VI ses! / Mountainbikeskolan

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige