Fortsättningskurs. en dag. Nivå 3

Finslipa på tekniken och lär dig de viktigaste knepen. Endagarskurs för dig som vill utvecklas och bli ännu snabbare och säkrare på de mest tekniska stigarna.

Datum: Nytt datum för hösten kommer snart, troligtvis kurs i mitten av oktober.

Endorocyklist, friåkare eller inbiten XC cyklist, denna dag blir du förevisad av Matthias Wengelin, ett proffs som vet hur man vinner både långlopp eller svischar ner bland eliten på en endurobana.

För dig som cyklar ganska obehindrat på de mera tekniska stigarna i exempelvis Hellas.

Kursen utmanar dig att ta ett stort steg framåt med din cykling. Det kommer att handla mycket om personlig coaching men även generella tekniska bitar som exempelvis Drops, Manual, kurvtagning och branta nedförskörningar. En rolig och lärorik dag!

Matthias Wengelin har vunnit det mesta inom Svensk Mountainbikecykling som exempelvis CykelVasan, Lidingö MTB, Lida Loop, Långa Lugnet, Ränneslättsturen, Lånlgoppskuppen. Matthias har internationella meriter 2016 så som 6:a i EM Sprint och 5:a på VM Sprint.

Pris 1750kr

Boka genom att maila till info@mountainbikeskolan.se. Ange namn och tel.  Betalning: Swish nr. 1236336440 eller faktura. Nytt bokningssystem kommer upp inom kort på vår hemsida.

Häng med, du kan alltid bli bättre!

Välkommen!

MountainbikeSkolan

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Hellasgården eller Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Hellasgården kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 10 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. När du kommer fram finner du en stor avgiftsbelagd bilparkering på din vänstra sida.

Hellasgården

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige