Välkommen alla barn mellan 8 och 12 år på mountainbikekurs! En kurs som passar alla barn oavsett nivå. Supertrevlig kurs, full fart och entusiasm!

Kursstart våren 2020:  Torsdag 16 april, 7 gånger, (uppehåll Kristi himmelsfärds och Valborgsmässoafton)

Tid: Kl. 18.00- 19.30

Pris: 1190kr kurs.

Erbjudande! Vi anordnar föräldrakurs och cykling samtidigt som ungdomskursen, 7 gånger. Pris 1490kr, hyrcykel 700kr för hela kursen. Endast för dig som har barn som går ungdomskursen.

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Dessa vårkvällar är höjdpunkter för många av barnen och för många av föräldrarna också. Caféet är öppet så hela familjen kan vara med, dricka kaffe och äta en varm soppa framför brasan innan, under eller efter kursen.

Kursen passar dig med erfarenhet och som vill lära dig mera, köra hopp, drop och ordentliga klackar i skogen. Kursen passar även dig som aldrig har provat på mountainbike förut.. Det kommer att finnas möjlighet att cykla i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet, vi kör i tre olika grupper.

Vårt mål är att alla skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Att ta med: Hjälm, slang, pump, däckavtagare, vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt. Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen, kom lite tidigare bara.

Vi ses! // Gänget på Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.