Välkommen alla barn mellan 8 och 12 år på mountainbikekurs! En kurs som passar alla barn oavsett nivå.

Kursstart hösten 2020 Torsdag 20 augusti 6 gånger.

Tid: Kl. 17.30- 19.00

Pris: 1190kr kurs.

OBS, alla cyklar för barn upp till 150 cm är slut. Men du kan såklart boka in dig utan cykel. Det finns cyklar för de lite längre barnen.

Erbjudande! Föräldrakurs och cykling samtidigt som barnkursen, 6 gånger. Pris 1790kr,lkä hyrcykel 900kr för hela kursen. Endast för dig som har barn som går barnkursen.

Under höstens barnkurs kommer det troligtvis bli en nybörjarkurs med tjejer runt 10-12 år. Så häng med på den alla tjejer som är nyfikna på mountainbike! :)

För att boka, skrolla ner på sidan. Kursen går endast att boka från en dator.

Dessa höstkvällar är höjdpunkter för många av barnen och för många av föräldrarna också. Caféet är öppet så hela familjen kan vara med, dricka kaffe och äta en varm soppa framför brasan innan, under eller efter kursen.

Du som är med på kursen bör vara van cyklist på vanlig väg. Det kan bli lite klurigt att cykla i skogen om du inte du tar dig fram enkelt på vanlig väg.

Kursen passar både dig som är ny på att cykla i skogen men passar även dig som redan cyklat mycket  mountainbike innan. Det kommer att finnas möjlighet att cykla i en grupp som passar ens tidigare erfarenhet, vi kör i tre olika grupper, grön, blå och röd.

Vårt mål är att alla skall ha roligt, känna gemenskap och lära sig en bra mountainbiketeknik.

Att ta med: Slang, och vattenflaska samt liten ryggsäck att ha sina saker i. Handskar kan vara skönt samt en extra vindjacka. Det finns en mountainbikebutik på plats om du skulle behöva något inför kursen, kom lite tidigare bara.

Vi ses! // Gänget på Mountainbikeskolan

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Till Mountainbikeskolan tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Mountainbikeskolan och Källtorp.

Källtorp