Presentkort

Gör någon glad och ge bort ett presentkort!

Presentkortet kommer inom ett par dagar till dig med posten.  (Skrolla ner för köp av presentkort).

Nybörjarkursen, Nivå 1 för den som vill testa på mountainbikecykling eller för den som vill lära sig grunderna. Inga förkunskaper krävs. En dag man aldrig glömmer!

Mountainbikekursen och Tjejkursen, två dagar  Nivå 2, för den har kommit igång och tar sig fram på enklare stigar men även för den som börjar bli duktig och vill slipa på tekniken. Två dagar fulla med information och cykelglädje!

Cykelvasakursen, Nivå 2, är för den som skall cykla Cykelvasan eller något annat mountainbikelopp. Allt man behöver lära sig för att ta sig snabbt och säkert mellan Sälen och Mora.

Privatlektion, för den som har lite tid, du lär dig snabbt och effektivt. En privatlektion passar såväl nybörjaren som den avancerade cyklisten.

Grupplektion- maila eller ring oss, finns inte att välja nedan som färdigt alternativ.

500kr eller 1000kr-  Maila eller ring för andra summor så ordnar vi det

Bokning av eventuell cykel görs i samband med köp av presentkort eller senare av presentkortsinnehavaren.

Läs mera om våra kurser

Vi ses! MountainbikeSkolan

 

Datum & Tider

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.


Hitta hit

Våra kurser hålls 2018 på flera platser i Sverige, till vardags befinner vi oss på Hellasgården eller Källtorps Trädgård, i utkanten av Stockholm. Till Hellasgården kan du ta dig med både cykel, buss och bil, det tar bara 10 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Hellasgården och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. När du kommer fram finner du en stor avgiftsbelagd bilparkering på din vänstra sida.

Hellasgården

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige