Presentkort

Gör någon glad och ge bort ett presentkort!

Presentkortet kommer inom ett par dagar till dig med posten.

Nybörjarkursen, Nivå 1 för den som vill testa på mountainbikecykling eller för den som vill lära sig grunderna. Inga förkunskaper krävs. En dag man aldrig glömmer! Pris 1390kr,  Pris: 1740kr inkl. hyrcykel

Mountainbikekursen och Tjejkursen, två dagar  Nivå 2, för den har kommit igång och tar sig fram på enklare stigar men även för den som börjar bli duktig och vill slipa på tekniken. Två dagar fulla med information och cykelglädje! Pris 2690kr

Privatlektion, för den som har lite tid. Du lär dig snabbt och effektivt. En privatlektion passar såväl nybörjaren som den avancerade cyklisten. Privatlektionerna brukar vara mellan 90 eller 120 min. Pris 850kr 90 min,  Pris: 1050kr 90 min. inkl. hyrcykel

Du kan även ge bort en valfri summa som mottagaren själv kan använda som den vill, exempelvis 500kr

Köp presentkort genom att maila oss vilken typ av presentkort som önskas samt uppge den adress dit presentkortet skall skickas. Maila till: info@mountainbikeskolan.se samt betala via swishnummer: 123 633 64 40.

Bokning av eventuell cykel görs i samband med köp av presentkort eller senare av presentkortsinnehavaren.

Nytt bokningssystem kommer upp inom kort.

Läs mera om våra kurser

Om Mountainbikeskolan

MountainbikeSkolan drivs av ett sammansvetsat gäng cykelentusiaster. Vi älskar allt som hör cykling till. Vi tränar och tävlar, men mest av allt cyklar vi mountainbike för att det är roligt. Vi har lång erfarenhet av cykling i alla dess former men är specialiserade på mountainbike. Läs mer.

Hitta hit

Mountainbikeskolan är en del av Källtorp med sitt café och konferensutbud. Kommande hemsida, kalltorp.se. Till Källtorp tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil, det tar bara 15 min från Slussen.

BUSS

Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Använd SL:s Reseplanerare för att få mer exakta restider.

BIL

Om du åker bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Du passerar Hellasgården på din vänstra sida, åker några hundra meter till, passerar kollonistugorna. Du svänger vänster in till Källtorps Trädgård, en liten grön skylt.

Källtorps Trädgård

Ältavägen 105, 131 33 Nacka, Sverige