Nu snart dags för ny mountainbikesäsong

22 januari 2020 · Daniel

Vi på Mountainbikeskolan börjar känna oss redo att dra igång en ny häftig säsong, 2020. Förra året var ju helt fantastiskt med massor av kurser och event. Vi öppnade ju också caféet som vi kallar Källtorp, många har kanske redan hittat hit men annars finns det möjlighet till våren igen,  Caféet öppnar första maj.

Vi ber om ursäkt att det i år har tagit lång tid att lägga upp årets kurser, men vi har behövt tänka igenom allt lite extra noga i år för att utnyttja vårens alla helger så bra som det bara går. Men vi tror att vi hittat en superfin mix av olika typer av kurser och upplägg. Det kommer att finns kurser för såväl dig som nybörjare så som för den mest avancerade endurocyklisten.

Vi har även lite nya kurser så som MTB- brunch som kommer att bli supertrevlig. Tre stycken söndagar med avslutande brunch på gården kl. 11.00

Vi kommer att ha en avancerad mekkurs, nivå 2 där vi jobbar med bland annat gaffelservice och hjulriktning.

En annan superspännande ny kurs är Yoga + Mountainbike, en endagskurs för den som vill börja dagen på en mountainbike och lära dig grunderna, avslutar gör vi med ett fantastiskt härligt yogapass anpassat just för dig, blivande mountainbikecyklist.

Kurser som är planerade:

Nivå 1, Nybörjarkursen en dag.

Nivå 1 & 2, Måndagskursen, fyra kvällar

Nivå 1 & 2, MTB- Brunch, tre söndagsförmiddagar. NY!

Nivå 2, Mountainbikekursen, två dagar.

Nivå 2 & 3 Endurokursen, två dagar.

Nivå 1- 3, Yoga+Mountainbike, en dag. NY!

Barnkursen, sju torsdagskvällar (separat föräldragrupp)

Mountainbike för ungdomar, 14 till 17 år, sju torsdagskvällar (separat föräldragrupp)

Nivå 1 Mekkurs, två kvällar

Nivå 2 Mekkurs, två kvällar. NY!

Gänget på Mountainbikeskolan :)

13102019-DSC_2431

13102019-DSC_2420