Höstens kurser

3 juli 2018 · Daniel

Hej,

Denna vår har varit fantastisk! Vi är väldigt nöjda men även ganska så slut. Det har varit mycke men roligt. Ni som har följt oss ett tag har säkert märkt att vi har gjort betydligt färre inlägg här på vår hemsida och på vår facebooksida. Det beror på att vi helt enkelt inte hunnit eller mäktat med. Vi har satsat på kvalitén på kurserna och haft fullt upp med att få allt att fungera så bra som det måste göra för att alla skall vara nöjda.

Under våren har vi ju också haft ett antal nya typer av kurser, vårkursen bland annat som blev mycket lyckad. Vi har också haft tjejkurser med våra nya grymma tjejinstruktörer. Jennie Stenerhag har varit gästlärare och det var verkligen en trevlig och härligt kompetent ny kontakt för oss.

Nu tar vi lite sommarsemester, vi kommer sakteliga att lägga upp hösten kursdatum, några finns redan på vår hemsida. Vårt bokningssystem jobbas det för fullt med, det är klurigt med det tekniska ibland och vi ser verkligen fram emot att vår hemsida skall vara fullt fungerande snart igen.

Vi önskar er nu en riktigt fin och härlig sommar!

Vi finns på mailen om ni undrar något.

Allt gott

Daniel Buckard